Topp 10 Beste Dating apper i Norge | Fortsatt Populær i 2022

De beste datingappene kan hjelpe deg med å få nye venner eller starte et mer seriøst forhold.

Ingenting ser ut til å stoppe de beste datingappene fra å tiltrekke seg brukere som ønsker å finne den perfekte matchen - ikke engang koronaviruspandemien.

Selv med COVID-19-utbruddet fortsetter inn i år, har datingapper fortsatt en populær måte å møte mennesker og holde kontakten. Kanskje fordi så mange av de beste appene har svart på tidene ved å legge til videochatfunksjoner og andre måter å holde kontakten selv når du er innendørs.

Så hva skiller de beste datingappene fra resten? Vi har gått gjennom en rekke forskjellige alternativer, sammenliknet funksjoner, rekkevidde og forskjellige filosofier. Noen datingapper utmerker seg ved å hjelpe deg med å finne katapulter med likesinnede mens andre er mer fokuserte på å hjelpe deg med å bygge langsiktige relasjoner. Uansett hva hjertet ditt ønsker, er det datingapper der ute skreddersydd for å passe dine synspunkter og behov.

Hvis du er klar til å navigere i et hav av konkurrerende mobilapper, er dette den beste datingappen der ute. Klar til å dykke inn i en verden av online datingapper? Her er det beste stedet å starte.

Topp 10 Beste Dating apper i Norge

10 Beste Dating apper i Norge (2020) - Mest Populær


1. Tinder – Norges mest populære sjekkeapp

På samme måte som “å google” er det mest brukte verbet for å søke opp noe på nettet, så er “å tindre” på vei til å bli verbet for å bruke datingapper.

Om du nylig har blitt singel og ikke vet hva Tinder er for noe så skal vi gi en kort gjennomgang nå.

Tinder er en datingapp der du registrerer deg med mobilnummeret ditt. Det er slik det fungerer i skrivende stund (tidlig i 2020). For litt tid tilbake så måtte man ha en Facebook-konto for å registrere seg på Tinder, men nå behøver man kun registrere med et mobilnummer og de sender deg en bekreftelseskode via SMS.

I appen så får man opp bilder av det motsatte kjønn (eller samme kjønn om man velger det) og man kan enten sveipe til venstre eller høyre – venstre betyr “nei” og høyre “ja”. Om to brukere sveiper til høyre på hverandre så får de match og de kan begynne å chatte.

Les også våre 10 Tinder-tips + ting du må vite (seriøst, sjekk ut dette om du vil lykkes i datingverdenen!)

Men om Tinder virker for overfladisk for din smak (for mange folk har det blitt til en lek og mange tar det ikke like seriøst) – fortsett å les:


2. Elitesingles – beste datingapp i Norge for single over 30

Er du over 30, godt utdannet og på utkikk etter et seriøst forhold?

Da er Elitesingles.no et bra valg for deg. Det er en av norges største datingsider og egner seg særlig godt for de som er over 30 år og som har fokus på karrieren sin. Den egner seg til og med for de over 50 som leter etter seriøse forhold.

Når du registrerer deg på Elitesingles.no så må du først fylle ut en personlighetstest og deretter får du se dine matcher.

Personlighetstesten er ganske lang, men veldig interessant. Du kan lære mye nyttig bare ved å fylle ut testen. For eksempel kan det sette bedre lys på det du egentlig er på utkikk etter i en potensiell partner, hvordan et godt forhold ser ut for deg og mye mer. Så døm ikke boken etter omslaget, Elitesingles har kanskje et provoserende navn, men tjenesten deres er svært bra.

Registrer deg gratis på EliteSingles.no


3. Bumble – en app som på mange måter ligner på Tinder


Men Bumble skiller seg ut i at det er en datingapp der det er kvinnene som tar det første steget. Om du er kvinne og lei av å motta massevis av meldinger fra menn så er Bumble perfekt for deg. Her er det du som har kontrollen. Om man søker brukere av samme kjønn så kan begge to ta det første steget.

Bumble er ikke bare for de som leter etter en romantisk partner, men brukes også for å finne nye vennskap.

Slik fungerer det:

Om en kvinne viser interesse for en mann så har mannen 24 timer på å svare – om han ikke gjør det innen tiden er omme så avbrytes kontakten.

Disse tidsgrensene er bra fordi da oppmuntres det til å kommunisere og være engasjerte i appen.

Det er mange som mener at Bumble passer perfekt for kjekke menn, men ikke så bra for de som kanskje ikke har et godt utseende som sin sterkeste side. Om du leter etter en sjekkeapp der personligheten spiller en viktig rolle (og der det ærlig talt er enklere å skaffe en date), sjekk ut den tidligere nevnte Elitesingles.no.


4. Victoria Milan – beste datingapp for å finne s*x

VictoriaMilan.no er en kombinasjon av datingapp og nettside. I begynnelsen var det en datingside for de som ønsket å være utro.

Noen ganger blir VictoriaMilan brukt som en datingplattform både single eller folk som allerede er i forhold, og til og med par kan lete etter midlertidige forhold. Den er mer diskret enn Tinder. Om du vil være utro mot partneren din og du lager en Tinder-profil så kommer garantert en venn, kollega eller en venn av en venn til å kjenne deg igjen der. Men på VictoriaMilan kan du selv bestemme hvem som kan se profilbildet ditt.

Registrer deg gratis på VictoriaMilan.no


5. Happn – en interessant app


Happn er en interessant datingapp som kombinerer verden offline og online.

Den finner ut om du har vært i nærheten av en annen Happn-bruker i løpet av dagen. Men den er dessverre ikke veldig populær, som gjør at den fungerer dårlig i mindre byer – men om du er singel i Oslo så kan det være verdt et forsøk.

Happn-appen fungerer slik:

På skjermen så ser du andre Happn-brukere du har vært i nærheten av og du kan gi dem en like om du er interessert. Den du liker vil ikke bli informert om din like før personen liker deg tilbake – og det er da samtalen begynner.

Alle har vel vært i en situasjon der de ser en søt gutt eller jente på byen, men ikke har turt å sette i gang samtalen. Happn gir deg muligheten til å samle mot og starte samtalen.


6. Grindr – faren av alle datingapper (for du som er homofil)


Tidligere nevnte vi at Tinder startet den moderne æraens mobildatingfenomen.

Men visste du at Grindr, datingappen for homofile, ble lansert allerede i 2009? Det var hele tre år før Tinder ble lansert.

Så det vil si at Grindr faktisk er faren til alle datingappene. Men Grindr er for homofile menn og er særlig for de som søker sexpartnere. Om du er ute etter et mer seriøst forhold, er det nok en bedre ide å holde seg til de vanlige datingappene.


7. Once – en datingapp som er motparten til Tinder

Vanligvis blar vi gjennom informasjonen på mobilskjermen så kjapt at vi knapt har tid til å få med oss hva som står, ikke sant?

Once er en datingapp som tvinger deg til å senke hastigheten litt. Den fokuserer på kvalitet over kvantitet, og fungerer slik:

Du får ett partnerforslag hver dagen. Dette forslaget er basert på profilen din og systemet finner en match som skal passe godt til deg. Da har du 24 timer å se på matchens profil og til å bestemme om du liker eller ikke – hvis dere begge liker hverandre kan dere sette i gang samtalen!


8. OkCupid – gratis datingapp (uten Facebook login)

OkCupid er ung, kul og internasjonal. Til og med nordmenn der skriver profiltekstene sine på engelsk. Og man kan enkelt bla gjennom og se single fra andre land.

Systemet stiller en rekke spørsmål og deretter vises det i prosent hvor godt du matcher med andre brukere på plattformen.

Appen er gratis men om man vil oppgradere visse funksjoner så må man betale litt penger. Om man skal stole på anmeldelsene på App Store så er OkCupid kanskje den beste datingappen som finnes. Teknisk sett er det en svært bra og brukervennlig app. Og for noen så er det en viktig fordel at man ikke trenger noen Facebook-konto for å logge inn på datingappen. OkCupid fungerer helt uten Facebook, og du kan registrere deg kun med e-postadressen din.


9. Match.com – en populer side og datingapp for single over 30

Match er en internasjonal datingplattform som har eksistert i datingindustrien siden 90-tallet. Den startet som datingside, men nå finnes det også en Match-app.

Det er ikke noe spesielt å nevne om systemet i Match. Dette er bare en stor datingside som har vært svært populær i Norge i over 10 år. Men man kan treffe single fra andre land der også! Du kan registrere deg gratis, men om du vil chatte med andre så må du betale litt penger.

Registrer deg gratis på Match!


10. Sukker – en veteran men en av de beste datingappene i Norge

Sukker har eksistert på det norske datingmarkedet i mange år.

De startet for mer enn 10 år siden med en datingside og har i dag en datingapp som er tilgjengelig for både Android og Apple-telefoner.

Det er en rimelig god datingapp om du er ute etter et forhold. Her handler det om å matche de som passer til hverandre, på samme måte som Elitesingles og Match. Når du fyller inn profilen din så vil systemet finne ut hvilken personlighet du har, og du vil bli foreslått noen potensielle partnere.


Ser etter kjærlighet?

Enten du leter etter et langsiktig forhold eller en rask byttesamtale, er det en dating-app der ute for alle. Fra det hyper-spesifikke — FarmersOnly, JDate, 3Fun — til de vi vurderer her, som kaster et bredere nett, hva trenger du å vite for å finne kjærligheten i livet ditt ... eller bare din kjærlighet til natten? Barer, nattklubber og andre tradisjonelle møteplasser begynner kanskje å åpne igjen, men hvor trygge er de? Datingsider og apper er veien å gå i disse dager, og mange har til og med spesielle videotjenester de har introdusert spesielt for å håndtere dating i koronavirusens tid, som vi vil forklare senere.


Komme i gang med datingapper

Det første du må bestemme er hvor engasjert du er. Som i, hvor mye vil du betale for å få hjertet ditt til å bli patter-patter? Noen apper, som Plenty of Fish, lar deg se profiler og sende meldinger gratis. De fleste andre lar deg se dine potensielle kamper uten å lade, men de får deg til å ponniere og abonnere hvis du faktisk vil nå ut til dem uten grenser - spesielt hvis interessen er ensidig. Mens de månedlige kostnadene for appene vi vurderer her, varierer i pris fra $ 10 til mer enn $ 40, tilbyr de fleste rabatt hvis du forplikter deg til et langsiktig abonnement, for eksempel seks måneder eller et år. (Du er ikke redd for engasjement, er du vel?)

Så er det alle tilleggene. Alternativer - å la deg betale for å øke rangeringen din i søkeresultatene, fortelle noen at du virkelig, virkelig er interessert i ham eller henne eller dem, eller angre en fryktet venstre-sveipe som skulle være en høyre-sveipe - vil koste deg ekstra. Mens noen apper kan annonsere seg selv som gratis, vil alle prøve å få penger fra deg til slutt. Bare Facebook Dating er helt gratis, og det er bare hvis du ikke anser dine eksisterende personlige Facebook-profildata som valuta.


Hvordan finne den beste dating-appen

Du kommer til å ha den største suksessen med å finne romantikk gjennom en datingapp hvis du først avgjør hva du leter etter. Hvis uformelle flenger og tilkoblinger er ditt fokus, kan du vike deg unna apper som er utviklet for å hjelpe deg med å finne langsiktige forhold. På samme måte, hvis du er lei av one-night stands, er det mer sannsynlig at datingapper som legger større vekt på å sveipe enn å matche kompatible mennesker, vil frustrere deg.

Apropos frustrasjoner, ingenting er mer irriterende enn å bruke en datingapp fylt med falske profiler. Vær oppmerksom på hva datingtjenester gjør for å sikre at du bare blir parret med folk som tar ting seriøst (eller minst like seriøst som deg.) Det er også en god ide å ta hensyn til hva tjenestene gjør for å beskytte personvernet til brukerne sine.

Siden mange byer fremdeles har en grense for hvor mange mennesker som kan samles på offentlige steder, vil det være greit å vurdere apper som tilbyr noen form for videochat, slik at kjærlighetslivet ikke blir satt på vent under den pågående coronaviruspandemien .


Posting Komentar untuk "Topp 10 Beste Dating apper i Norge | Fortsatt Populær i 2022"